DETTE ER EN INFORMATIONSSIDE TIL SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE
 
Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig.
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 

VIRKSOMHEDSOPKØB OG PARTNERSKABER

Ved at bygge videre på sin kernevirksomhed HealthCare Nutrition – en førende aktør inden for den medicinske ernæringsindustri – fokuserer Nestlé Health Science på at udvikle ernæring, som ændrer på, hvordan mennesker passer på deres helbred gennem kosten. Inden for dette område har Nestlé Health Science foretaget flere opkøb og investeringer og indgået partnerskaber.


Gennem erhvervelsen af Vitaflo – med hovedkontor i Liverpool, Storbritannien – har vi hos Nestlé Health Science kunnet etablere os inden for det hurtigt voksende område for medfødte stofskiftesygdomme hos børn.

Stofskiftesygdomme er forårsaget af en mangel på eller nedsat funktion af de enzymer, som er nødvendige for at nedbryde fedt, kulhydrater eller protein i maden, hvilket kan medføre alvorlige medicinske problemer og ofte behov for en skræddersyet, livslang ernæringsbehandling. Vitaflos ernæringsprodukter hjælper patienterne med at vedligeholde eller genoprette deres metaboliske homeostase, hvilket er af stor betydning for patienterne. En vigtig faktor for at opnå overholdelse af ernæringsbehandlingen er at udvikle produkter, som smager godt og som er nemme og praktiske at bruge.

http://www.vitafloweb.com


I tråd med vores mål om at udvikle nye videnskabeligt baserede ernæringsprodukter til patienter med gastrointestinale sygdomme eller tarmdysfunktion opkøbte vi i august 2011 Prometheus Laboratories Inc. med ca. 500 ansatte og hovedkontor i San Diego i Californien.

Prometheus har en baggrund med innovationer inden for diagnostik og indlicenserede lægemidler inden for gastroenterologi og onkologi og har et team af højt kvalificerede lægemiddelkonsulenter.

Prometheus har blandt andet arbejdet med at tydeliggøre anvendelsesområdet for Nestlé Health Sciences varemærke Boost® – et ernæringsprodukt inden for mave-tarm-området som markedsføres af HealthCare Nutrition. Dette er et led i vores arbejde med at realisere konceptet med individuelt tilpasset sygdomsbehandling på basis af en integreret strategi med diagnostik, lægemiddelbehandling og ernæringsprodukter. En strategi, hvor lægemidler suppleres med en ernæringsbehandling, der kan optimere virkningen af lægemidlerne, lindre bivirkningerne og fremme restitueringen og behandlingen af sygdommen.

http://www.prometheuslabs.com

 


Nestlé Health Science har opkøbt Pamlab, en USA-baseret virksomhed med en innovativ produktportefølje af fødevarer til ernæringsbehandling af patienter med mild kognitiv svækkelse, depression og diabetesrelateret perifer neuropati.

Købet styrker Nestlé Health Sciences produktportefølje inden for metaboliske lidelser og hjernesygdomme.

I Pamlabs produktportefølje af receptpligtige fødevarer til særlige medicinske formål indgår bl.a. Metanx®, et af Pamlabs vigtigste produkter, som er udviklet til at opfylde de særlige ernæringsmæssige behov hos patienter med diabetes. Pamlab fremstiller også Deplin®, en fødevare til særlige medicinske formål, der er specielt udviklet til patienter, der får antidepressiv medicin mod klinisk depression.

Derudover fremstiller virksomheden CerefolinNAC®, en fødevare til særlige medicinske formål, der er tilpasset de særlige metaboliske ernæringsmæssige behov, der er forbundet med let kognitiv svækkelse.

Bemærk, at Pamlabs produkter kun sælges i USA. De er receptpligtige og skal anvendes under lægeligt tilsyn.

http://www.pamlab.com


Nestlé Health Science har erhvervet en minoritetsandel i Accera, et privatejet amerikansk selskab, der er hjemmehørende i Broomfield, Colorado (USA). Accera har specialiseret sig i forskning, udvikling og markedsføring af medicinske fødevarer til neurodegenerative sygdomme såsom Alzheimers, der rammer mere end 30 millioner mennesker verden over.

Med sin andel i Accera har Nestlé Health Science haft mulighed for at gøre fremskridt inden for området ”hjernesundhed”, hvilket ligger godt i tråd med vores vision om videnskabeligt baseret ernæring.
Acceras vigtigste varemærke, Axona®, er en fødevare til særlige medicinske formål, som allerede sælges på det amerikanske marked og er beregnet til klinisk ernæringsbehandling af mild til moderat Alzheimers sygdom.

Bemærk, at Axona® kun er kommercielt tilgængelig i USA.

www.accerapharma.com