Vores hjemmeside understøtte ikke denne browser  

Om os
DETTE ER EN INFORMATIONSSIDE TIL SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE
 
Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig.
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.

VI GIVER NÆRING TIL HELBREDET

Hos Nestlé Health Science tror vi stærkt på en sag: At den rette ernæring kan hjælpe os alle til at få det bedre – uanset hvor i livet vi befinder os. Den idé har vi arbejdet ud fra, siden vi blev dannet i 2011 fra Healthcare Nutrition, som var en af virksomhederne inden for Nestlé-koncernen.

Vi er overbeviste om, at god ernæring danner grundlaget for et godt helbred, og det er derfor også meget vigtigt for os, at vores produkter gør en forskel. Det betyder, at de skal have en dokumenteret værdi, både klinisk og sundhedsøkonomisk.

Pionerer i en ny industri

Vi stiller os ikke tilfredse med bare at være dygtige, vi stræber efter at være pionerer inden for videnskabeligt baserede ernæringsløsninger. For at opnå det investerer vi hele tiden i forskning og innovation og benytter os af de sidste nye teknikker, når vi udvikler vores produkter. Et eksempel er forskning i, hvordan næringsstoffer kan påvirke sygdomme på celleniveau..

Enkelt udtrykt kan man sige, at vi gerne vil udgøre forbindelsen mellem fødevarer og lægemidler, med alt fra lettilgængelige forbrugerprodukter til avanceret medicinsk ernæring. Hver dag hjælper vores ernæringsløsninger næsten to og en halv million mennesker med at få det bedre. Det giver en god fornemmelse.

For global sundhed

Vores ambition om ernæring og sundhed deler vi med vores kolleger over hele verden. Nestlé Health Science er en global virksomhed med hovedkontor i Vevey, Schweiz. I alt er vi cirka 5.000 medarbejdere, som arbejder med vores produkter og forskning.