Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Formål Passion

Vores medarbejdere

Vær med til at bidrage til forudsætningerne for et sundere liv ved at arbejde hos Nestlé Health Science.

Your opportunity

Dine muligheder

Nestlé Health Science er en unik virksomhed, og vi søger unikke mennesker, der gerne vil arbejde hos os. Vi har over 11.000 medarbejdere rundt omkring i verden, som er stærkt engagerede i, hvordan ernæring kan forbedre livet.

Hos os får du mulighed for at påvirke strategierne for håndtering af sundhed og helbred hos både den enkelte forbruger og sundhedssystemet. Det er dig, som kan bidrage med innovation – hos os kan nye idéer komme fra hvem som helst i virksomheden. Og ved at samarbejde med mennesker inden for forskellige discipliner og funktioner og i forskellige lande kan du i sidste ende være med til at forandre livet for både patienter og forbrugere.

Vi har masser af karriereveje: fra markedsføring, medicinsk information og myndighedsspørgsmål til forskning, produktudvikling og økonomi. Kast et blik på vores ledige jobs!
Our purpose

Vores formål

Vi er mere end blot en virksomhed. Vi er en gruppe mennesker spredt rundt i verden, som er stærkt engagerede i at skabe forudsætninger for et sundere liv gennem ernæring. Det, der motiverer os, er den forskel, vi kan gøre for forbrugere, patienter og sundhedsvæsenet.

Vores værdier er baserede på respekt – for andre, for mangfoldigheden og for fremtiden. Vi samarbejder som et team og tilbyder løsninger hele vejen rundt fra velvære til forebyggelse og behandling til forbrugere og patienter i alle faser af livet.
Across the World

Et sundt liv – en sund planet

Vi udvikler vores produkter med bæredygtighed for øje. Vores mål frem mod år 2025 er, at hele virksomheden udelukkende skal bruge vedvarende energi, og samtidig skal alle vores emballager være 100 procent genanvendelige.
Our people

Vores medarbejdere

Nestlé Health Science har et fælles mål: Vi vil være en virksomhed, der er kendetegnet af mangfoldighed og mange karrieremuligheder. Hos os er der plads til dig, uanset om du er nyuddannet, har flere års erhvervserfaring bag dig eller er klar til en seniorstilling.

Inden for hele organisationen – ernæring til en aktiv livsstil, medicinsk ernæring og lægemidler – har vi forskere, læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale, der finder frem til og udvikler den seneste innovation inden for ernæring i tæt samarbejde med sundhedsvæsenet.

Inden for vores forsyningskæder, på vores produktionsanlæg og i vores kontorer har alle medarbejdere ansvaret for, at vores produkter leveres med fokus på sikkerhed og bæredygtighed. Vores markedsføringsteam, det digitale team og e-handelsteamet finder de bedste metoder til at nå forbrugere, patienter og sundhedspersonale. Det, der forener os, er passionen for at ændre liv med forskning i ernæring.
WaysofWorking

Vores arbejdsform

Vi er en hurtigt voksende organisation med en kraftig vækst inden for både vores eksisterende aktiviteter og gennem anskaffelse af nye virksomheder. Denne bevægelighed afspejles i vores arbejdsform. Hvis du bliver ansat hos os, ser vi gerne, at du tør satse og udfordre folks syn på alt lige fra ernæringsprodukter til den måde, man håndterer helbred og sundhed på. Vi ønsker, at du agerer med overbevisning og passion.

Samarbejde og teamwork er fundamentet for vores succes. Vi er åbne for nye idéer, og for at få de bedste resultater forsøger vi altid at sammensætte teams af medarbejdere med forskellige baggrunde og forskellig erfaring. Vi har masser af muligheder, men vores fokus er på det, der virkelig betyder noget; at finde nye løsninger til forbrugere, patienter og sundhedsvæsen.
Your Career

Din karriere

Når vi vokser, skal vores medarbejdere vokse med os. Ernæring til en aktiv livsstil eller medicinsk ernæring – uanset, hvor du starter din karriere hos os, vil der være masser af muligheder foran dig.

Vi opmuntrer vores medarbejdere til at vokse og udvikles ved at udnytte vores store spændvidde, både inden for de forskellige virksomhedsområder såvel som geografisk.

Vil du gerne hjælpe forbrugere og patienter med at leve et sundere liv, kan du få alle de muligheder, du drømmer om, hos Nestlé Health Science.