Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Forskning Liv

Vores ekspertise

Den rigtige ernæring kan forandre livet. Vi har en bred og dyb kompetence inden for ernæring, og alt, hvad vi gør, er baseret på forskning.

Overalt ser vi muligheder for at forbedre helbredet gennem ernæring. Vores kompetence inden for ernæring til en aktiv livsstil - med vitaminer, mineraler, kosttilskud og medicinsk ernæring – bygger på forskning og dækker alle aspekter af helbred og sundhed.

Vi giver forbrugere og sundhedspersonale en ny måde at anskue sundhed og helbred på. Vi benytter vores omfattende netværk inden for forskning og udvikling til at udforske mulighederne for ernæring med fokus på blandt andet fødevareallergier, stofskifte, mave-tarmsystemets sundhed, en sund aldring og akutpleje for voksne. Det brede spektrum af løsninger, vi tilbyder til alle faser af livet, har én fællesnævner: Forskningsbaserede produkter, der hjælper mennesker med at få så godt et helbred som muligt.

Uanset om du blot ønsker at booste dit allerede gode helbred, eller du ganske enkelt skal forbedre det, finder du det, du har brug for, i vores produktsortiment til en aktiv livsstil. Vi tilbyder alle muligheder for dig, der vil forbedre dit ellers sunde liv med kosttilskud. At leve sundt er mere end blot en trend. Det handler om livsstil, og vi følger dig hvert eneste skridt på vejen. Vores brands fås over hele verden, både til den"almindelige forbruger", som har brug for at supplere sit næringsindtag og til idrætsudøveren, der er i hård træning. Desuden er der situationer i livet, hvor vi har behov for mere ernæring end ellers. Den ernæring kan vi tilbyde til dig, som har særlige næringsbehov på grund af underernæring, fordøjelsesbesvær eller andet. Vores produkter bygger på forskning og er udviklede til særlige behov.

Brands til en aktiv livsstil

Den rigtige ernæring kan forandre livet – det er fundamentet for vores produktsortiment inden for medicinsk ernæring. Vores produkter bidrager til at bevare eller forbedre helbredet ved forskellige sygdomme og tilstande, blandt andet hos børn med fødevareallergier, patienter i intensivpleje og patienter med Crohns sygdom, for bare et nævne et par eksempler. For at vi kan forbedre vores produkter og udvikle nye innovationer, samarbejder vores team med forskere, læger og sundhedspersonale, patienter og netværk. De bedste resultater bygger på den bedste forskning, og vores engagement svigter aldrig.