Vores hjemmeside understøtte ikke denne browser  

Om os

DETTE ER EN INFORMATIONSSIDE TIL SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE
 
Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig.
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
people

Nestlé Health Science (NHS) blev grundlagt i 2011 og er en global markedsleder inden for ernæringsvidenskab med en ambition om at udvikle produkter og behandlinger til at bevare et godt helbred. Vi tilbyder en omfattende portefølje af videnskabeligt udviklede produkter inden for klinisk ernæring, kosttilskud og sunde fødevarer.

NHS har hovedkontor i Schweiz, og vi har mere end 5000 ansatte rundt om i verden og virksomheder i 66 lande. 

Cirka halvdelen af vores virksomhed består af klinisk ernæring (produkter, som er tilgængelige gennem sundhedsfagligt personale) og den anden halvdel består af kosttilskud og sunde fødevarer. Vores brede produktsortiment henvender sig til både spædbørn såvel som samfundets ældste borgere, og er både egnet til personer, som ønsker at forbedre deres fysik, og til dem, som har behov for specialtilpasset ernæring på grund af sygdom.

Vores portefølje inden for klinisk ernæring inkluderer produkter og ydelser, som anbefales af sundheds- fagligt personale til patienter med spærlige ernæringsbehov i forbindelse med sygdomme, sygdomstilstande og ved særlige udfordringer i livet. Disse produkter anvendes primært inden for sundheds- og plejesektoren, som f.eks. sygehuse, plejecentre, kortere plejeophold og hjemmesygepleje, og betales typisk af den offentlige sygesikring eller gennem statens tilskudsordning. Den nuværende portefølje orienterer sig mod pædiatrisk pleje, fødevareallergier, sygepleje til voksne og ældre samt akutsygepleje.

Nutidens forbrugere bliver mere og mere sundhedsbevidste og velinformerede, og de søger ernæringsløsninger, der kan hjælpe dem med at leve et sundere liv. Inden for området Consumer Care kombinerer vi videnskabeligt baseret innovation og global rækkevidde for at imødekomme menneskets øgede interessere for sundere fødevarer og kosttilskud.

Vores produkter findes på apoteker, i livsstils- og helsekostbutikker og i online-handlen. Vi fokuserer på de hurtigt voksende områder som sund aldring, vækst for børn med forskellige behov, mave-tarmsundhed og stofskifteproblemer.

Gennem vores arbejde med videnskabeligt udviklede løsninger og forskning kan vi bidrage med ernæringsløsninger, der gør en reel forskel i livskvaliteten – for både forbrugere, patienter og sundhedsfagligt personale. I 2018 blev Nestlés produkt- og teknikcenter (Nestlé Product Technology Center) indviet i Bridgewater, New Jersey. Dette center forbedrer vores muligheder for at styrke arbejdet med at skabe sunde og vigtige ernæringsløsninger.