/info/pages/search-results.aspx

Om os

Nestlé Health Science er en forholdsvis ny enhed indenfor Nestlé koncernen. Vores ambition er at være førende indenfor videnskabeligt baserede ernæringsløsninger.  Vi er overbeviste om, at god ernæring danner grundlag for et godt helbred – vi bruger begrebet N-faktor til at beskrive ernæringens kraft.

Nestlé Health Science har en bred produktportefølje, som inkluderer sondeernæring, ernæringsdrikke og medicinsk tilbehør der er specialdesignet til forskellige behov. Nestlé har solidt kendskab til ernæring, hvilket giver os betydelige fordele ved forskning, udvikling og produktion af vores produkter.

Vi er ved at opbygge en helt ny organisation med den nyeste videnskab indenfor ernæring i ryggen. Vi har også tradition for at arbejde tæt sammen med patienter, sundhedspersonale, kunder, forskere og leverandører. Et samarbejde, der giver et stort engagement og fører til gode behandlingsresultater.

 

De fleste af os har bred erfaring indenfor sundhedssektoren som ernæringseksperter eller sygeplejesker. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål eller give detaljerede oplysninger om vores produkter, for dem der er i direkte dialog med patienten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset hvad du undrer dig over i forbindelse med vores produkter.

 

Vi tror på styrken i ernæring – vi kalder det N-faktor!