Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Mennesker Planet


Om os

Vi mener, at viden inden for ernæring kan føre til en ny måde at anskue sundhed og helbred på.

Nav_Nestle HealthScience

Vores baggrund

Nestlé Health Science bygger på årtiers innovation og engagement. Virksomheden blev grundlagt i 2011 af mennesker med en passion for læren om ernæring og ernæringens muligheder. Siden da har vi ændret os en hel del som virksomhed, men vores engagement i et sundere liv består. Vores ernæringsprodukter er til for dem, der har mest brug for dem – fra nyfødte til de allerældste.

Grundforudsætningen for dette er forskning. Det, der gør det muligt for os at give vores kunder, patienter og sundhedspersonale rundt omkring i verden adgang til de seneste fremskridt inden for ernæring, er vores omfattende forsknings- og udviklingsarbejde i tæt samarbejde med sundhedspersonale og med fokus på innovation. Vi hjælper mennesker med at leve så sundt et liv som muligt – det er vores løfte.

Across-the-World

Et sundt liv – en sund planet

Vi udvikler vores produkter med bæredygtighed for øje. Vores mål frem mod år 2025 er, at hele virksomheden udelukkende skal bruge vedvarende energi, og samtidig skal alle vores emballager være genanvendelige.
Our growth goals

Vores vækstmål

Vi ønsker at hjælpe mennesker med at leve så sundt som muligt gennem forskningsbaseret ernæring. For at opnå det har vi et stort udvalg af brands i mere end 140 lande – men vi nøjes ikke med det. Vi vil hjælpe endnu flere med at bevare eller forbedre deres helbred. Det mål når vi ved at styrke vores position som førende inden for ernæring og ved at udvide vores udvalg rundt omkring i verden og kontinuerligt søge ny innovation.
How we are structured

Vores struktur

Nestlé Health Science er en global virksomhed inden for Nestlé med en nøglerolle inden for ernæring, helbred og velvære. Det betyder, at vi har adgang til Nestlé Groups betydelige ressourcer og samtidig har frihed til at gribe og udvikle vores egne muligheder.

Vi indgår nye partnerskaber, investerer i virksomheder, hvis mål passer til vores egne, og erhverver virksomheder, der supplerer vores globale sortiment. Vores base er Nestlé Research Center i Vers-chez-les-Blancs i Schweiz, men vi har salgskontorer i alle de lande, vi er aktive i.

A team of experts

Vores eksperter

Vi har produkter inden for ernæring til alle – fra nyfødte til de allerældste. En aktiv livsstil, der kræver supplement af ekstra ernæring, eller en sygdom, der medfører særlige ernæringsbehov - uanset hvad, så har vi det, der skal bruges. Vi har ekspertisen hele vejen fra lægemidler og medicinsk ernæring til kosttilskud til en aktiv livsstil, og vi samarbejder med et globalt netværk af sundhedspersonale, plejeinstitutioner, apoteker, akademikere og forskere for at udvikle de bedste alternativer til individuelle behov.
Healthier lives across the world

Et sundere liv verden rundt

Vores produkter findes i mere end 140 lande, og vores godt 11.000 medarbejdere arbejder hårdt for at kunne tilbyde dig og alle andre det bedste inden for ernæring. Vi samarbejder med et omfattende netværk af forskere og udviklere for kontinuerligt at kunne tilbyde produkter, der er på forkant med forskningen. Vores forsyningskæde vokser hele tiden – i dag har vi 18 produktionsanlæg rundt omkring i verden.

Da vores kunder i de forskellige lande har forskellige behov og præferencer, skræddersyr vi vores produkter derefter. Takket være vores Product Technology Centers i Europa, Kina og USA er vi altid parate til at finde lokalt tilpassede løsninger.

Karriere

Vores nyeste ledige job

Læs mere