DETTE ER EN INFORMATIONSSIDE TIL SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE
 
Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig.
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.

Creating Shared Value, Nestlé Institute of Health Sciences og Nestlé Nutrition Institute

Et fælles værdigrundlag – Creating Shared Value

En grundlæggende del af Nestlés langsigtede strategi er at skabe et fælles værdigrundlag, Creating Shared Value (CSV), hvor samfundets, individets og virksomhedens interesser mødes.

Hos Nestlé Health Science opnår vi dette ved at tilbyde ernæringsprodukter, som er designet til at forbedre patienternes behandlingsresultater og fremme diætbehandlingen af sygdomme med den målsætning at øge patienternes livskvalitet. Vi stræber hele tiden efter at være de førende, når det gælder skræddersyede og forskningsbaserede ernæringsløsninger.

Den samfundsmæssige gevinst af vores målsætning bliver reducerede sundhedsudgifter, både på kort sigt og på lang sigt.

http://www.nestle.se/csv

Nestlé Institute of Health Sciences
Nestlé Institute of Health Sciences driver forskning for at få ny indsigt i de mekanismer, der ligger bag sundhed og sygdom. Målet med forskningen er også at udvikle videnskabeligt baserede ernæringsløsninger for at bidrage til øget sundhed både for raske og syge personer.

http://www.nestleinstitutehealthsciences.com

Nestlé Nutrition Institute
Nestlé Nutrition Institute (NNI) deler forskningsbaseret information og undervisning med sundhedspersonale, forskere og forskellige interessegrupper inden for ernæring på en interaktiv måde.

NNI formidler et stort antal hjælpemidler, akademiske stipendier, ernæringskurser, medicinske kurser via e-learning, praktiske værktøjer til indlæring, videnskabelige seminarer og satellitsymposier.

Alle vores ressourcer, inklusive et arkiv med over 3.000 publikationer og 400 online-konferencer, er gratis tilgængelige for sundhedspersonale og andre medicinske aktører. Ved at sprede forskningsbaseret viden og tilbyde kurser fremmer instituttet ”videnskab for bedre ernæring”, som har til formål at bidrage til højere livskvalitet over hele verden.

www.nestlenutrition-institute.org