Resource® Ultra – Ladet op med mere protein!

RESOURCE® ULTRA – LADET OP MED MERE PROTEIN banner

Er du sundhedsprofessionel og ønsker en smagsprøve på vores nye Resource® Ultra, som har fået en ny og forbedret formulering? 


NYHED! Resource® Ultra er under konstant udvikling og indeholder snart endnu mere protein og færre kulhydrater! Alt sammen for at hjælpe dine patienter med at nå deres ernæringsmål, en mundfuld ad gangen.

Resource® Ultra er en kompakt ernæringsdrik med ekstra højt indhold af energi og protein og findes i fire gode smagsvarianter (jordbær, vanille, kaffe og hasselnød). Ernæringsdrikken indeholder protein af høj kvalitet med en høj andel valleprotein (60 % valle, 40 % kasein), som er naturligt rig på den essentielle aminosyre leucin.


Resource® Ultra er en fødevare til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning. Til ernæringsmæssig håndtering af patienter med underernæring eller i ernæringsmæssig risiko.


Udfyld nedenstående, og så leverer vi en smagsprøve af Resource® Ultra til din arbejdsplads

For- og efternavn
Adresse
CAPTCHA
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Jeg godkender, at Nestlé Health Science må anvende ovenstående information i forbindelse med levering af vareprøver samt sende nyhedsbreve og invitationer til fremtidige events og webinars. Læs mere om vores persondatapolitik her.