Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigere


Er du sundhedspersonale?
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
ThickenUp Clear

THICKENUP CLEAR

Ændrer konsistensen uden at påvirke smag, duft eller farve!

Du kan downloade produktfaktablade og opskrifter her

Resource ThickenUp Clear er et drøjt og letopløseligt amylaseresistent fortykningsmiddel i pulverform (xantangummibaseret), som ændrer mad og væskers konsistens uden at påvirke smag, duft eller farve. Pulveret virker øjeblikkeligt, giver et klart resultat i væsker og efterfortykker ikke.

 

Resource ThickenUp Clear kan fryses i færdigblandet tilstand og optøs uden at miste konsistensen.

 

Amylaseresistente egenskaber

Resource ThickenUp Clear efterfortykker ikke og har amylaseresistente egenskaber.

Sådan anvender du Resource ThickenUp Clear

1. Ved hjælp af måleskeen (1,2 g), som findes i pakken, tilsætter du den ønskede mængde pulver i et glas og tilsætter derefter væsken.
2. Rør straks i 15-30 sekunder, til alt er opløst.
3. Nu er væsken klar – i dobbelt forstand!
Kontakt os, hvis du vil have flere opskrifter og serveringsforslag.