Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigere


Er du sundhedspersonale?
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Onkologi

VI VIL FORBEDRE LIVSKVALITETEN FOR CANCERPATIENTER

Onkologi

I løbet af de seneste årtier er der sket betydelige terapeutiske fremskridt, og fokus er flyttet fra selve canceren til patienten som helhed. Et sådant helhedssyn omfatter alle faktorer, som kan forbedre livskvaliteten.(1, 2) Her spiller næringsindtaget en vigtig rolle.


Cancer er et globalt sundhedsproblem. Skønsmæssigt var der 14,1 millioner nye tilfælde i 2012. Samme år viste statistikken, at der var 32,6 millioner mennesker over 15 år, som var blevet diagnosticeret med cancer inden for de seneste fem år.(3)


Nye fremskridt og synsmåder forbedrer livskvaliteten

Der sker hele tiden nye fremskridt, såsom tidligere diagnosticering og forbedrede behandlinger, hvilket betyder, at millioner af mennesker kan forlænge deres liv trods canceren.(1) Cancerbehandlingen har også udviklet sig fra kun at fokusere på behandling af tumoren til at se på hele patienten.


Den nye tilgang omfatter sund livsstil, såsom motion, tilstrækkeligt med søvn, rygestop, stresshåndtering og næringsrig kost. (2) God og tilstrækkelig næring kan for eksempel være en hjælp, så patienterne bedre kan tolerere cancerbehandlingen.


Hos Nestlé Health Science bidrager vi til kampen mod cancer ved at udvikle ernæringsbehandlinger, som hjælper patienterne under behandlingen.


  1. http://www.cancer.org/acs/groups/cid/documents/webcontent/002048-pdf.pdf
  2. http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/complementaryandalternativemedicine/mindbodyandspirit/holistic-medicine
  3. http://www.iarc.fr/en/media-centre/pr/2013/pdfs/pr223_E.pdf