SUNDHEDSPERSONALE

TTTest

 
 
 
 
 
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigere
 
Er du sundhedspersonale?
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 
Oral Impact

Oral Impact®

Ernæringsdrikken, som mindsker risikoen for postoperative infektioner.

Download produktdatablad

Oral Impact er en unik ernæringsdrik, der er tilsat specifikke næringsstoffer (arginin, omega-3-fedtsyrer og nukleotider). Oral Impact har en klinisk dokumenteret virkning. Studier har vist, at Oral Impact kan reducere antallet af postoperative infektioner og mindske antallet af indlæggelsesdage, samtidig med at ernæringsdrikken er omkostningseffektiv at anvende.

 

 

 

Anvendelse

Oral Impact anvendes til at opbygge og forstærke kroppens immunforsvar i forbindelse med større, elektiv kirurgi, f.eks. ved øvre gastrointestinal kirurgi (øsofagus, ventrikel, pancreas), nedre gastrointestinal kirurgi (kolorektal) samt ved traumer.(1-10)

 

 

Indikationer

Til ernæringsmæssig håndtering af underernærede patienter eller i ernæringsmæssig risiko i præ- og postoperativ fase for at kunne opbygge og forstærke kroppens immunforsvar i forbindelse med større elektiv kirurgi, f.eks. ved øvre gastrointestinal kirurgi (esofagus, ventrikel, pancreas), nedre gastrointestinal kirurgi (kolorektal) samt ved traumer.1–12

 

 

Anvendelse

Oral Impact® er en fødevare til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægeligt tilsyn. Egnet som eneste ernæringskilde. Kun egnet for voksne. Indtages oralt eller som sondeernæring. Må ikke indgives parenteralt (i.v.). Mad eller medicin må ikke tilsættes, når produktet gives via sonde. Ikke egnet til patienter med svær sepsis.

 

 

Dosering

Præoperativt: 3 poser dagligt som supplement i 7 dage. Postoperativt: 4–5 poser dagligt i min. 7 dage ved underernæring, eller pr. anbefaling fra sundhedsfagligt personale.

Bemærk

Der må ikke ændres i proportionerne. Følg doseringsinstruktion eller det anbefalede daglige indtag.

 

 

Smagsvarianter

Tropisk frugt

 

 

Pakning

370 g (5 poser à 74 g)

 

 

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt. Tilberedte produkter skal opbevares tildækket og anvendes inden for 6 timer ved opbevaring ved stuetemperatur og inden 24 for timer ved opbevaring i køleskab. Pakket i beskyttende atmosfære.

 

 

Ingredienser

Sakkarose, valleprotein (mælk), maltodextrin, L-arginin, fiskeolie, fiber (guargummi), mineraler (kaliumcitrat, natriumchlorid, calciumphosphat, magnesiumcitrat, kaliumphosphat, jernsulfat, zinksulfat, kobberglukonat, mangansulfat, chromchlorid, kaliumiodid, natriumselenit, natriummolybdat, natriumfluorid), mellemkædetriglycerid (MCT), majsolie, surhedsregulerende middel (E330), RNA ekstraheret fra gær, stabilisator (E415), cholinbitartrat, emulgator (sojalecithin), vitaminer (C, E, pantothensyre, niacin, B6, thiamin, riboflavin, A, folinsyre, D, K, biotin), aroma, antioxidanter (E304, E306, E307, indeholder sojalecithin), farvestof (rødbede, beta-caroten).

Kontroller altid oplysningerne på emballagen før brug.

REFERENCER: 1. Chevrou-Séverac H et al. Cost-effectiveness analysis of immune-modulating nutritional support for gastrointestinal cancer patients. Clinical Nutrition 2013 Sep 13. 2. Drover JW et al. Perioperative use of arginine-supplemented diets: a systematic review of the evidence. Am Coll Surg. 2011 Mar. 3. Kanagaraj et al. Ann Surg 2012;255:1060-1068. 4. Cerantola et al. British Journal of Surgery 2011; 98: 37–48. 5. Braga et al. Arch Surg 2002 ;137 :174-180 6. Gianotti et al. Gastroenterology 2002;122 :1763-1770 7. Gianotti et al. Schock 2000;14 :325–330. 8. Braga et al. Arch Surg 1999;134 :428–433. 9. Senkal et al. Arch Surg 1999 ;134 :1309–1316. 10. Snyderman et al. Laryngoscope 1999 ;109 :915–921. 11. Waitzberg et al. World J Surg 2006;30:1592–1604. 12. Weimann et al Clinical Nutrition (2006) 25, 224–244.

 

 

 

 

UDFORSK VORES SORTIMENT