SUNDHEDSPERSONALE

Indholdet på denne side henvender sig til
sundhedsfagligt personale.


Log ind med dit password for at se mere.






Hvis du er NY BRUGER:


Send en mail til [email protected]
for at få tilsendt password. Vær opmærksom på at
sende forespørgslen fra din arbejdsmail, så det fremgår, hvor du arbejder.


Hvis du har spørgsmål, eller ønsker du at blive sat i
kontakt med produktspecialisten i dit område, er du
også velkommen til at kontakte os på tlf. 35 46 01 67
for videre omstilling.


 
 
 
 
 
 
Impact Enteral

Impact® Enteral

Ernæringsmæssigt fuldgyldig sondeernæring med arginin, omega-3 og nukleotider til perioperative patienter

Impact® Enteral er en unik sondeernæring med arginin, omega-3 fedtsyrer og nukleotider, som hjælper med at støtte immunforsvaret hos kirurgiske og traume patienter. Impact® Enteral reducer antallet af postoperative komplikationer, infektioner og antallet af indlæggelsesdage. Ligeledes er produktet omkostningseffektivt at anvende.1,2

 

Download produktfaktablad

 

 

Indikationer
Impact® Enteral er en enteral sondeernæring til perioperativ, ernæringsmæssig håndtering af underernærede patienter eller i ernæringsmæssig risiko samt til kritisk syge patienter. Impact® Enteral bruges, når immunforsvaret er påvirket eller risikerer at blive påvirket på grund af elektiv kirurgi, f.eks. øvre gastrointestinal kirurgi (øsofagus, ventrikel, pancreas), nedre gastrointestinal kirurgi (kolorektal) samt i forbindelse med traume.1–12
Anvendelse
Impact® Enteral er en fødevare til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægeligt tilsyn. Egnet som eneste ernæringskilde. Kun beregnet til voksne. Må ikke indgives parenteralt (i.v.). Må ikke tilsættes mad eller medicin. Ikke egnet til patienter med svær sepsis.
Dosering
1000–1500 ml eller ifølge anbefaling fra læge eller diætist.
Pakning
12 x 500 ml
Opbevaring og hængetid
Rystes før brug. Uåbnet emballage opbevares tørt og køligt. Når sammenkoblet med ernæringssæt, skal indgift gives inden for for 24 timer. Emballage med ubrugt mængde kan lukkes til, opbevares på køl og anvendes inden for 24 timer efter åbning. UHT-behandlet. Pakket i beskyttende atmosfære.
Ingredienser
Vand, maltodextrin, mælkeproteiner, vegetabilske olier (palme, solsikke), mineraler (kaliumcitrat, kalciumklorid, magnesiumcitrat, natriumcitrat, kaliumfosfat, natriumklorid, kaliumklorid, zinksulfat, jernsulfat, kobberglukonat, mangansulfat, natriumfluorid, natriummolybdat, kromklorid, natriumselenit, kaliumjodid), L-arginin, fiskeolie, RNA ekstraheret fra gær, emulgator (sojalecithin), kolinbitartrat, vitaminer (C, E, pantothensyre, niacin, tiamin, B6, riboflavin, A, D, B12, K, folsyre, biotin), surhedsregulerende middel (E330), antioxidant (E301, E307), farve (betakaroten).

Kontroller altid oplysningerne på emballagen før brug.

Referencer
1. Chevrou-Séverac H et al. Cost-effectiveness analysis of immune-modulating nutritional support for gastrointestinal cancer patients. Clinical Nutrition 2013 Sep 13.
2. Drover JW et al. Perioperative use of arginine-supplemented diets: a systematic review of the evidence. Am Coll Surg. 2011 Mar.
3. Kanagaraj et al. Ann Surg 2012;255:1060-1068.
4. Cerantola et al. British Journal of Surgery 2011; 98: 37–48.
5. Braga et al. Arch Surg 2002 ;137 :174-180
6. Gianotti et al. Gastroenterology 2002;122 :1763-1770
7. Gianotti et al. Schock 2000;14 :325–330.
8. Braga et al. Arch Surg 1999;134 :428–433.
9. Senkal et al. Arch Surg 1999 ;134 :1309–1316.
10. Snyderman et al. Laryngoscope 1999 ;109 :915–921.
11. Waitzberg et al. World J Surg 2006;30:1592–1604.
12. Weimann et al Clinical Nutrition (2006) 25, 224–244.
 

UDFORSK VORES SORTIMENT