Althéra Alfamino

 
 
 
 
 
 
 

Althéra® Alfamino ®

Valg, som ændrer livet

Nestlé Health Science tilbyder en skræddersyet og komplet ernæringsbehandling ved fødevareallergi, der dækker barnets varierede behov. Produkterne er specielt tilpasset til spædbørn med komælksproteinallergi eller anden form for fødevareallergi/-intolerance.

 

Hos Nestlé Health Science arbejder vi konstant på at udvikle vores produkter, så de giver den bedst mulige hjælp og følger de nyeste anbefalinger.

 

Vi tilbyder desuden produkter og værktøjer, der hjælper både forældre og personalet i sundhedssektoren med at genkende symptomerne på komælksproteinallergi tidligt. Det gør diagnosticeringen nemmere og gør valg af behandling nemmere.

 

Skræddersyede produkter til små maver
 

VIGTIGE OPLYSNINGER: Mødre til spædbørn med komælksproteinallergi skal først fortsætte med at amme og udelukke mælkeprodukter fra egen kost. Dette kræver ofte rådgivning fra en diætist for at sikre ernæringsbehandlingen. Hvis det besluttes at anvende specialernæring som spædbarnets ernæringsbehandling, er det vigtigt at sørge for korrekt tilberedningsvejledning i forhold til at bruge kogt vand, steriliserede flasker og det rigtige blandingsforhold for at undgå fejlbehandling. Specialernæring bør ordineres af læge eller diætist.