/info/pages/search-results.aspx

Forretningsområder

Nestlé Health Science stræber efter at være pionerer i industrien mellem traditionelle fødevarer og den medicin ved at udvikle forsknings- og videnskabeligt ernæringsløsninger og dermed skabe en ny strategi for forebyggelse og håndtering af sygdomsbehandling.

 Med udgangspunkt i kerneforretningen, HealthCare Nutrition, en ledende spiller indenfor medicinsk ernæring, har Nestlé Health Science ambitioner om at løse kroniske tilstande på områder som mavetarmsygdomme, metabolske sygdomme samt sygdomme i hjernen.

Set i lyset af dette har Nestlé Health Science foretaget et række opkøb og investeringer, samt indgået flere partnerskaber.

Opkøbte virksomheder

  • Vitaflo, opkøbt i 2010. Udvikler og markedsfører klinisk ernæring til spædbørn, børn og voksne med genetiske abnormiteter, der påvirker hvordan fødevarer og næringsstoffer optages af kroppen.
  • CM&D Pharma, opkøbt i 2011. Specialiseret i udviklingen af produkter til patienter med kroniske tilstande inden for nyresygdomme og det gastrointestinale område.
  • Prometheus Laboratories, opkøbt i 2011. Specialiseret i diagnostik og licenserede speciallægemidler inden for det gastrointestinale område og onkologi.
  • Pamlab, opkøbt i 2013. En innovativ produktportefølje af medicinske fødevarer til brug under lægelig kontrol i enræringsmæssig behandling af patienter med mild kognitiv svækkelse, depression og diabetisk perifer neuropati.
     

Investeringer/partnerskaber

  • Vital Foods, hvor Nestlé Health Science købte en aktieminoritet i 2011, der udvikler fordøjelsesfremmende kosttilskud på baggrund af kiwi frugter.
  • Accera, Nestlé Health Science købte en aktieminoritet i 2012, som specialiserer sig i neurodegenerative sygdomme, f.eks. Alzheimers.
  • Nutrition Science Partners, et 50/50 joint venture bestående af Nestlé Health Science og Chi-MED, en koncern indenfor medicinal- og sundhedssektoren (2013).