Vores hjemmeside understøtte ikke denne browser  

 
 
 
 
DETTE ER EN INFORMATIONSSIDE TIL SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE
 
Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig.
Dette materiale er kun tilgængeligt for sundhedsfagligt personale, og du omdirigeres
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 

Ernæringsbehandling

 
Nye horisonter for ernæringsprodukter
 

Hos Nestlé Health Science har vi et omfattende udvalg af produkter, som kan hjælpe med til at genoprette eller forbedre en persons ernæringsstatus. I visse tilfælde er de af afgørende betydning for restitueringen.

 

Vores viden inden for ernæring er stor og øges hele tiden, hvilket åbner for nye sundhedsvidenskabelige muligheder. Der sker hele tiden videnskabelige gennembrud, som lærer os mere om, hvordan næringsstoffer påvirker sygdomme, både på celleniveau og på fysiologisk niveau.

 

Det hjælper os med at udvikle nye innovative ernæringsløsninger inden for vores etablerede forretningsområder Consumer Care og Medical Nutrition; innovationer med en mere direkte og klinisk dokumenteret terapeutisk effekt.

 

NESTLÉ HEALTH SCIENCE

 

Nestlé Health Science er en ny og innovativ virksomhed inden for sygdomsbehandling og ernæringsbehandling med fokus på det sundhedsvidenskabelige segment. Vores målsætning er at forbedre sundheden og forståelsen for vores sundhed hos forbrugere, patienter og vores samarbejdspartnere inden for sundhedssektoren. Det er en spændende mulighed.

 

Nestlé Health Sciences virksomhed består af tre områder: Consumer Care, Medical Nutrition og Novel Therapeutic Nutrition.

 

Consumer Care

Inden for Consumer Care tilbyder vi et sortiment af ernæringsløsninger til behandling af generelle sundhedsproblemer eller specifikke sygdomstilstande. Produkterne er direkte tilgængelige for forbrugerne i detailhandlen og på apotekerne, og der kræves ikke nogen recept.

 

 

Dette er et hurtigt voksende område, eftersom vi bliver mere og mere sundhedsbevidste og gerne vil holde os raske og aktive så længe som muligt, blandt andet ved hjælp af den rigtige ernæring.

 

Medical Nutrition

 

Vores sortiment inden for Medical Nutrition er målrettet patienter, som lider af specifikke sygdomstilstande og har særlige næringsbehov.

 

 

Vi fokuserer på næringsbehovene i forbindelse med en række medicinske tilstande, såsom: medfødte stofskiftesygdomme, pædiatrisk behandling og fødevareallergier, akut behandling (inklusive kritisk syge, dysfagi (synkebesvær) og cancer) samt metabolisk syndrom og fedme. Vores produktsortiment inden for Medical Nutrition anbefales af sundhedspersonale og anvendes på hospitaler, plejehjem og i hjemmet.

 

Novel Therapeutic Nutrition

 

Gennem Novel Therapeutic Nutrition investerer vi i selskaber med innovativ teknik inden for ernæring, blandt andet inden for områder som vedrører hjernen og mavesundhed.

 

 

Når det kommer til hjernens sundhed og Alzheimers sygdom, støtter vi yderligere forskning og kliniske test af produkter, som hjælper hjernen til at bearbejde glukose, som er nødvendig for en effektiv hjernefunktion.

 

På det gastrointestinale område er en af vores satsninger forskning i behandlinger, som stimulerer mikrobiotaen (tarmfloraen). Disse behandlinger har potentiale til at løse de bagvedliggende årsager til mange typer af mavesygdomme ved at genoprette tarmfloraen.

Share